helenesophie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

MÅNEDEN SOM GIKKMÅNEDENS OPPTUR : 😍

Det må være at vi bestilte tur til london 🙏🏼  Gleder meg 
Og at jeg bestilte tur til Nord-Norge for å besøke familien, drar 3 april om 4 dager det blir godt å se de igjen.

MÅNEDENS TANKE : 🙅🏼

At jeg må begynne å drite i hva alle andre synes. Jeg strider meg ut av den bobla jeg annser mange i Norge sitter fast i. Snakket med mamma om det her om dagen at vi alle ser så like ut, at hun ikke klarer å se forskjell på oss i venninnegjengen for vi alle ser så like ut. Det begynte å få tankene mine til å gå å jeg skjønner hva hun mener. De fleste i norge går med de samme klærne,skoene,veskene, jakkene osv og det behøver ikke å være negativt men jeg bare fikk en liten tanke oppvekker og jeg personlig synes det er bedre å stikke seg litt ut i mengden enn å være lik alle andre. 

MÅNEDENS NEDTUR : 😌

Denne måneden kan jeg faktisk ikke si at jeg hadde en nedtur. Jeg begynte å tenke på hva jeg skulle skrive nå og begynte å smile. Mars har behandlet meg godt.

MÅNEDENS FILM/SERIE : 👽

Det må bli Arrival. Veldig spennende sci-fi film

MÅNEDENS MAT : 🍣

Denne måneden har jeg spist ute minst 4-5 ganger så det er vanskelig å bare velge en favoritt men jeg må nok si at den lander på Sushi. Hvis dere er i Stavanger må dere stikke innom Sabi Sushi, de har den beste sushien i Stavanger, det er litt dyrt så hvis dere vil prøve ett billigere men bra alternativ så kan dere prøve Sushi San. Den ligger rett ved togstasjonen de har god sushi til prisen. MÅNEDENS SANG : 🎶

Catch and Release - Deepend Remix av Matt Simons 

- HS 
Countdown to London

Godkveld! 🌝 

I går bestillte jeg og mine 3 bestevenninner tur til LONDON  😍  Vi reiser 2 dager før bursdagen min i april, så vi drar fra Stavanger den 26.April på en onsdag og reiser hjem 30.April på søndagen. Da vi får oss en 5-dagers tur til London. Det blir faktisk min aller første tur dit, haha føler folk får helt sjokk når jeg sier jeg aldri har vært i London. Men nå skal jeg endelig dit. Gleder meg så utrolig mye til shopping i oxfordstreet, god mat, bursdagen min, og utestedene. 


Føler nå som jeg har blitt eldre at bursdager ikke er sånn det pleide å være når man var mindre. Man har liksom en slags forventning til at det skal være den samme følelsen, men når dagen kommer blir man litt sånn '' har jeg bursdag i dag ?'', at man på en måte blir litt skuffet men samtidig at det er greit. Men dette året feirer jeg i London så jeg håper det blir en dødsbra bursdag med mine nærmeste 🎈  Jeg har jo aldri vært i London så om dere har noen tips til hvor vi burde spise, shoppe, eller gå ut så blir jeg sykt takknemmlig om dere deler det.

 

- HS

Design laget av Julie Viktoria
hits