helenesophie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

27.02.17

Heihei! 

Ny start på en ny uke 
♡ Mandags smoothie  ⤴ 

- HS
Hvis å reise var gratis hadde jeg dratt på sekundet

Heihei! 

Da vi jeg starte dette innlegget med å si at jeg er en veldig reiseglad person, kan faktisk si at jeg tenker på å reise hver eneste dag. Ikke det at jeg har det så fælt å vil vekk, men Norge er ikke det mest spennende landet for å være helt ærlig, og solen titter skjeldent frem om vinteren. Det er bare noe med å reise. Det å nyte late lange dager med stranden sammen med god mat og å bare ta en timeout fra regn og skyer, det får meg skikkelig glad. Også menneskene og kulturen er et stort savn.


Jeg sitter bare å gleder meg til det skal bli sommer, da må jeg nesten på en reise. Har reist hvertfall 2 ganger til utlandet hver sommer siden jeg var liten. Det har ganske mye med at foreldrene mine er skilt, da var jeg så ''heldig'' å fikk reise dobbelt så mye enn hva andre kanskje fikk gjøre. Jeg kan si at jeg sånn ca har vært i over 25 land, men da tar jeg med alle landene vi var innom da vi kjørte til Croatia for noen år siden. Det er noe jeg anbefaler alle å gjøre minst en gang, nå kan jeg si at det kanskje ikke alltid var like kjekt å sette seg inn i baksete å kjøre til neste land. Det var lange dager med mye kjøring men det å se variasjonen fra land til land var ganske spesielt. Vi var blandt annet innom Sveits hvor det var veldig grønt og frodig nesten som en sånn reklame i ''drømmeland'', også var vi jo i Croatia hvor det gjerne var litt mer tørt men samtidig frodig på en helt annen måte. Så det å kjøre gjennom Europa er virkelig noe jeg vil anbefale å få til.

Top 3 byene som står høyest på listen nå er :

💗  New York, USA 
Den må jeg innrømme at står veldig høyt på listen. Har aldri vært i Amerika så det er definitivt noe jeg ønsker å gjøre. Grunnen til at NY er på førsteplass er fordi jeg vil oppleve alt byen har å by på som Central Park, Times Square, the Empire State Building, the Statue of Liberty, og ikke minst kulturen i NY.
Kan heller ikke legge skjul på at shoppingen er et mega pluss. Byen er en av verdens største mote by, og det hadde ikke vært helt feil å ta plass i New York fashion week. Byen er altså et mekka av ting å gjøre. 

💗  Venezia, Italia
Byen får meg til å gape. Venezia ser så fint ut at jeg blir helt slått ut. Kan ikke egentlig si at jeg har vært der, men vi når vi kjørte gjennom europa så kjørte vi sånn vi kunne se Venezia. Husker bare et lite glimt,men den byen er ganske høyt på ønskereisen den også. Byen er kjent for sine kanaler, arkitektur og sin historie. Det er en veldig romantisk by, men jeg kunne godt tenkt meg å reist dit alene. Helt uten bekymringer omringet av gamle bygninger, sittet på en cafe og høre på innbyggere som snakker italiensk. 

💗  Mykonos, Hellas
Noen av de fineste strendene i verden ligger på den vakre øyen Mykonos. Dette er virkelig et sted jeg kunne reist. Hvite små hus med blå vinduer er det jeg assosierer med øya, sammen med stekende sol og krystallklart blått hav. Jeg har vært på Kreta 4 ganger, og kan med hånden på hjerte si at jeg elsker gresk kultur og folk. Men på en annen måte føler jeg at Creta blir for stort til å føle på den ''øy følelsen'' jeg ser for meg at man får når man entrer lille Mykonos. 

Det var mine topp 3 ønskereiser,  god helg! 

- HS
LOADING

Hei! 

Nå starter jeg endelig å blogge igjen. For dere som ikke visste det, så blogget jeg i ca 2-3 år før jeg la den ned ifjor en gang. Men nå kjennes det riktig ut å starte igjen. 

Jeg tar dag for dag. Det er ikke sikkert jeg kommer til å legge ut innlegg hver dag til å begynne med men jeg tar det litt som det kommer. Men motivasjonen til å blogge er der, og det har kriblet i beina en stund nå og jeg er klar. - HS

Design laget av Julie Viktoria
hits