helenesophie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

MÅNEDEN SOM GIKKMÅNEDENS OPPTUR : 😍

Det må være at vi bestilte tur til london 🙏🏼  Gleder meg 
Og at jeg bestilte tur til Nord-Norge for å besøke familien, drar 3 april om 4 dager det blir godt å se de igjen.

MÅNEDENS TANKE : 🙅🏼

At jeg må begynne å drite i hva alle andre synes. Jeg strider meg ut av den bobla jeg annser mange i Norge sitter fast i. Snakket med mamma om det her om dagen at vi alle ser så like ut, at hun ikke klarer å se forskjell på oss i venninnegjengen for vi alle ser så like ut. Det begynte å få tankene mine til å gå å jeg skjønner hva hun mener. De fleste i norge går med de samme klærne,skoene,veskene, jakkene osv og det behøver ikke å være negativt men jeg bare fikk en liten tanke oppvekker og jeg personlig synes det er bedre å stikke seg litt ut i mengden enn å være lik alle andre. 

MÅNEDENS NEDTUR : 😌

Denne måneden kan jeg faktisk ikke si at jeg hadde en nedtur. Jeg begynte å tenke på hva jeg skulle skrive nå og begynte å smile. Mars har behandlet meg godt.

MÅNEDENS FILM/SERIE : 👽

Det må bli Arrival. Veldig spennende sci-fi film

MÅNEDENS MAT : 🍣

Denne måneden har jeg spist ute minst 4-5 ganger så det er vanskelig å bare velge en favoritt men jeg må nok si at den lander på Sushi. Hvis dere er i Stavanger må dere stikke innom Sabi Sushi, de har den beste sushien i Stavanger, det er litt dyrt så hvis dere vil prøve ett billigere men bra alternativ så kan dere prøve Sushi San. Den ligger rett ved togstasjonen de har god sushi til prisen. MÅNEDENS SANG : 🎶

Catch and Release - Deepend Remix av Matt Simons 

- HS 

hits